Tjen flere penge med ordrestyring

02 juni 2020 Lotte Hindsberg

De fleste der har arbejdet med ordre kender også til problematikkerne med dem. Det kan være at man ikke kan finde den seddel man har skrevet tilbudet ned på, telefonnummeret til kunden er blevet væk og så er der hele faktureringen fra ordren er udført til man er tilbage på kontoret og får sendt en regning til kunden.

Alt dette og en meget mere kan løses med et ordrestyringsprogram som https://www.handsonsimply.dk/.

Et ordrestyringsprogram kan udover det rent praktiske med at holde styr på forretningens ordre også mange andre ting som er med til at øge firmaets indtjening.

Andre fordele ved et ordrestyringsprogram

Ved at bruge et ordrestyringsprogram kan du frigive penge til lager, da du kan implementere dine leverandørers varelager i programmet. Det betyder reelt at du kan se hvad de har på lager, priserne og alternativer, hvis varen er udsolgt.

Det betyder også at du helt præcis kan se hvad du vil tjene på ordren og har mulighed for at give et tilbud, hvis det er.

Udover leverandøren kan du også kople din bogholder på systemet. Det giver et bedre overblik over likviditeten da det giver mulighed for at sende en regning med det samme til kunden, når opgaven er udført istedet for at skulle vente til du er retur på kontoret eller at bogholderen er der. 

Et ordrestyringsprogram giver også et godt overblik over dine ansatte. Hvem laver hvad, er der ledige medarbejdere der kan give en hånd et andet sted hvor der er behov. Hvad bruger hver enkelt medarbejder af tid og hvor mange penge tjener de ind til virksomheden hver i sær. Det giver dig som ejer et overblik over om du tjener penge på dine ordre eller om du taber penge.

Du har mulighed for at planlægge bedre og nå at ansætte eller fyre medarbejdere hvis det er nødvendigt.

Flere Nyheder