Sådan pakker du bedst ind med boblefolie

26 juli 2020 Anders Lundtang Hansen

Mange tænker, at boblefolie er sådan et vidundermiddel i sig selv, at man dårligt nok behøver tænke selv for at kunne få det bedst mulige ud af boblefolien, så længe den bare er tilgængelig.

Men man kan jo give en sløv ostehøvl til en idiot, og så er det alligevel dømt til at gå galt.

Pointen er: Boblefoliet bliver kun så effektivt, som man selv formår at udnytte det, og der er en grund til, at det er eftertragtet at bruge hos firmaer, når man skal pakke ind, fordi det er så gavnligt ved både at give plads til bevægelse uden at rasle varen rundt, men heller ikke sætte det i spænd, så det går itu ved den mindste rystelse.

Derfor forsøger man også at spare på det, hvis man ikke har så meget af det liggende; og selvom genbrug er smart, og der findes andre materialer at pakke med, så er det virkelig svært at slå boblefolie.

Så længe man forstår at bruge det korrekt, og det er vi her for at lære dig.

Man skal ikke bare proppe klumper af boblefolie ned i en kassen og så lægge varen derned. Med lidt held sker der ikke noget, men der er en stor chance for, at det kan gå galt.

Læg først noget boblefolie i bunden for at skabe en blød bund. Vikl varen eller varerne ind i boblefolie, så det er dækket fra top til bund. Sæt eventuelt lidt tape på, så du er sikker på, at det ikke vikler sig ud undervejs.

Til slut laver du det samme stunt i toppen ved at lægge et lag boblefolie til afslutning, så toppen også er blød, hvis varen skulle ende med at hoppe opad.

Med tiden lærer du hurtigt at pakke ind med denne teknik, så det ikke tager alverdens tid for dig at gøre.

Flere Nyheder