Rekruttering af sælgere – Vi lokaliserer kandidaten for dig

13 august 2020 Athene Eriksen

Når man skal rekruttere en ny medarbejder til sin virksomhed, er der mange aspekter som spiller ind. Det handler ikke blot om den enkeltes evner til at sælge eller tilgang til arbejdet, men også i høj grad om værdier og forventninger. Uanset hvor talentfuld et individ er inden for salg eller marketing, så vil det alene ikke være afgørende, for hvor succesfuldt samarbejdet vil være.

Salgsrekruttering: Personlighed og profil

For at finde det perfekte match imellem medarbejder og virksomhed, er det vigtigt at der er en symbiose i arbejdskulturen. Vi har siden 1998 specialiseret os, i at hjælpe virksomheder med at finde de eksakte kandidater, som bedst passer til netop deres profil. Vores erfarne recruiters har stor erfaring med at finde søgende, såvel som ikke-aktivt søgende kandidater, i hele verden.

Vi har udviklet os som firma, siden vi startede i 1998 og opererer nu i 36 lande, over 50+ kontorer og med mere end 700 partnere og medarbejdere. Vi har derfor et bredt netværk som inkluderer top-sælgere og marketing-eksperter verden over, som kan hjælpe dig, til at vækste din virksomhed. 

Vi har ca. 650.000 professionelle i vores database, hvilket selvfølgelig også betyder, at vores kunder har mange kandidater at vælge imellem. Vores mange års erfaring med salgs- og marketingsrekruttering, giver også dig sikkerhed, for at de udvalgte kandidater passer specielt til profilen du søger.

Vi kan bl.a. tilbyde dig rekruttering og head-hunting af Salgs-ledere, Business Developers, Marketingsspecialister og Marketingschefer, på et globalt plan. Disse findes inden for alle niveauer, alt fra CSO og CMO til Kam’er, samt salgs- og marketingssupport. I forbindelse med rekrutteringen er det vores personlige anbefaling, at benytte vores personlighedstests og analyser, samt muligheden for udlevering af cases, så du som virksomhedsejer kan se den individuelle kandidats måde at arbejde på. 

Ønsker du at vide mere om salgsrekruttering og hvordan du finder den perfekte medarbejder til din virksomhed? Så kan du med fordel se mere her.

Flere Nyheder