Professionelt inkassofirma har skabt stor ordbog til at hjælpe dig

01 september 2021 emilie_jacobsen

Arbejder du ikke i finansverdenen til daglig, kan der være mange begreber i forbindelse med inkasso, der kan være svære for dig at forstå. Lige meget om du har fået et brev om, at din sag er blevet sendt til inkasso, eller du har en virksomhed, hvor du har været nødt til at få et inkassofirma til at hjælpe dig med at inddrive dine penge, kan du have brug for en ordbog til at forstå de forskellige begreber. 

Et godt redskab til at hjælpe dig med at forstå begreberne er den inkassoordbog, som det danske inkassofirma Debtia har skabt. Der kan du finde ordforklaringer på alle de forskellige begreber, der bliver brugt inden for inkassoverdenen. Det kan for eksempel være hovedstol, afskrivningslov og gældssanering. 

Måske har du hørt nogle af begreberne før, men det kan stadig være rart at få genopfrisket præcis, hvad de betyder. Ikke mindst i forhold til den aktuelle sag du står overfor. 

Kontakt altid inkassofirmaet, hvis du er i tvivl 

Er du i tvivl om noget, er det altid en god ide for dig, at du kontakter inkassofirmaet. Det er uanset, om du er kunde hos dem, eller du har fået en henvendelse fra dem i forbindelse med inddrivelse af penge. Et firma som Debtia vil altid opføre sig yderst professionelt, uanset hvilken side af bordet du er på. De kan hjælpe dig med at finde hoved og hale i det hele. Det kan ikke mindst være rart, når du er skyldner. 

Når du skylder penge væk, vil din reaktion ofte være, at du prøver at ignorere det. Men det er faktisk det værste, du kan gøre. I stedet bør du sørge for at gå i dialog med den, du skylder penge og eventuelt inkassofirmaet. På den måde kan du skabe forståelse om din situation, og I kan komme frem til en løsning, hvor du kan få afviklet din gæld. 

Flere Nyheder