Parkeringskontrol til parkeringspladser af alle typer

14 januar 2021 astrid_pedersen

Har du bøvl med administration af dine private parkeringspladser? Så kan du med fordel læse med her.

Hvornår er der behov for professionel parkeringskontrol?

Det kan være nødvendigt at lade parkeringspladserne kontrollere af dygtige vagter, som er særligt uddannet til at udføre hvervet som parkeringsvagt. Især hvis dine parkeringspladser ikke er forsynet med adgangskontrol – for eksempel i form af bomme eller pullerter som kan aktiveres ved hjælp af nummerpladegenkendelse eller fremvisning af gyldig hjemmel.

I så tilfælde vil dine parkeringspladser nemlig være særligt udsat for gratister, som snyder sig til uretmæssig parkering og dermed optager pladser, som rettelig tilhører eksempelvis beboere eller ansatte i bygningen. Med parkeringskontrol kan du effektivt forhindre denne form for snyderi og samtidig sanktionere eventuelle parkeringssyndere.

Professionelle parkeringsvagter er nemlig kvalificerede til at udstede bødeforlæg til parkeringsafgift. Og det til vagterne hørende parkeringsfirma har hjemmel til at inddrive det skyldige beløb.

Hvem kan hjælpe med parkeringskontrol?

Har du brug for en stærk parkeringsløsning, som inkluderer effektiv parkeringskontrol, bør du således kontakte et professionelt parkeringsfirma. I denne sammenhæng bør du se dig godt for. Der er mange parkeringsselskaber derude, og de er ikke alle lige fine i kanten. Hvis du ønsker at indgå en aftale med et velrenommeret parkeringsfirma, som kan tilbyde en fleksibel parkeringsløsning, bør du vælge UnoPark. UnoPark har over tolv års erfaring inden for parkeringsbranchen og har igennem tiden hjulpet mange glade og tilfredse kunder til den helt rigtige parkeringsløsning.

Med UnoPark som din parkeringspartner er du sikret en på én og samme tid personlig og professionel service. Med udgangspunkt i netop dine behov og dine parkeringspladsers disposition vil du i samarbejde med en personlig parkeringskonsulent kunne udforme en parkeringsløsning, som passer præcis til din situation.

Læs mere om parkeringskontrol hos UnoPark på https://unopark.dk/parkeringskontrol/ eller book et gratis og uforpligtende møde om dine muligheder.

Flere Nyheder