Lederudvikling kan overgå dine forventninger

26 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Nogle gange siger man, at når det går godt, så er det fordi, at der venter noget skidt lige rundt om hjørnet.

Det kan være en slags stilhed før stormen, og man ved da også, at når der har været et opsving i samfundet, så kommer der også en nedadgående kurve – sådan er livet bare.

Så når man har det lidt for trygt og mageligt, så skal man til at holde øje, og det kan endda være godt at komme den slags i forkøbet.

Det skal nemlig her handle om, at man sådan set er en god leder, en rigtig god leder; sådan en, der tager ansvar, er vellidt af de ansatte, respekteret af ledelsen og generelt gør tingene godt.

Hvorfor skulle man så se på, om man kunne blive bedre?

Det skal man, fordi man skal forebygge end at bekæmpe, for når udviklingen så overhaler en som leder, så er det måske for sent at tilpasse sig.

Undersøg lederudvikling, mens tiden er der

Har du nemlig overvejet, om du kan blive en (endnu) bedre leder, end du allerede er?

Det gør du nok næppe, hvis du synes og mener, at det går meget godt, og det også er den samme besked, som du hører omkring dig.

Men måske kan du faktisk blive endnu bedre, så firmaet eller virksomheden bliver totalt imponeret over dig, at du er sådan en innovativ leder, der altid forsøger at oppe sig og se muligheder, selvom man ikke behøver gøre det.

Du kan få hjælp til den slags fra mange sider, og så behøver du ikke ligge søvnløs i fremtiden, når du kan mærke udviklingen komme, at du ikke har tilpasset dig, eller det er for sent at tilpasse sig, så du snart bliver fyret og ikke skal forvente at blive ansat et nyt sted.

Flere Nyheder