Lad dit lokale revisionshus tage sig af virksomhedens regnskab

30 maj 2021 astrid_pedersen

Har du en virksomhed eller overvejer du at starte sådan én? Så bør du alliere dig med en bogholder og en revisor.

Hvorfor få hjælp til regnskab i virksomheden?

Med mindre din virksomhed selv beskæftiger sig med regnskab, bogholderi eller revision som hovedopgaver er disse blot ekstra arbejde for dig.

Du vil kunne bruge den tid du bruger på skatte og moms regnskab samt eventuelle lønkørsler og inddrivelse af skyldige beløb fra debitorer meget bedre på at udvikle din virksomhed og dennes kerneområder. Samtidig vil en dygtig bogholder og en kompetent revisor have langt stærkere forudsætninger for at kunne håndtere din virksomheds økonomiske administration korrekt.

Med den rette hjælp vil du til hver en tid kunne fremvise flotte balancerede regnskaber – og du vil kunne sove roligt om natten i sikker forvisning om at skat får hvad der tilkommer dem, hverken mere eller mindre.

Hvordan kan en bogholder og en revisor hjælpe mig?

Til hjælp med den løbende postering af bilag samt bogføring og balancering af indtægter og udgifter i din virksomhed kan du med fordel benytte dig af en bogholder.

En bogholder er en regnskabs medarbejder som er særligt specialiseret inden for bogføring for virksomheder. Med en bogholder til hjælp vil du ikke skulle bekymre dig om hvorvidt lønnen bliver udbetalt korrekt og til tiden eller om hvorvidt dit moms regnskab og den følgende indberetning er retvisende og rettidig.

Samtidig vil en bogholder kunne gøre dit regnskab klar til den årlige revision, som forestås af revisoren. Din revisor vil kunne forsyne dit regnskab med den obligatoriske revisor påtegning og udarbejde en udførlig rapport i forbindelse hermed. Og så er du fri for at skulle frygte audits – også kaldet torskegilder – fra skats side.

Har du brug for hjælp til regnskab og revision i Esbjerg kan du altid kontakte Raaby Revision ApS – læs mere på raabyrevision.dk.

Flere Nyheder