Kender du til alle dine muligheder med pulverlakering?

31 august 2021 Silje Hansen

Er du egentlig klar over, hvor mange muligheder der er, når det kommer til pulverlakering? Hvis ikke, så er du så heldig at kunne få mere at vide her. For der er relativt store chancer for, at der kan sættes flere projekter i gang, end du lige umiddelbart havde regnet med. Men det kan du også læse mere om her. 

Her er alle mulighederne med pulverlakering 

Selvom navnet pulverlakering måske leder dine tanker hen på, at arbejdet kun udføres for erhvervslivet, så er det heldigvis ikke sådan, det forholder sig. Som privatperson kan du nemlig få løst en lang række forskellige opgaver med denne denne metode.

Har du en motorcykel som trænger til en makeover? 

Hvis du har en motorcykel, som du godt kunne tænke dig at give en makeover, så kan en pulverlakering være lige det, du er på udkig efter. Mulighederne er generelt mange, når du sætter gang i en pulverlakering, og du kan vælge mellem en bred vifte af farver. Skulle du have et særligt ønske til den farve, der skal anvendes, så forhør dig endelig omkring, om de kan blande en unik farve til dig. 

Giv forskellige emner i stål og aluminium en industrilakering

Der er en lang række emner i stål og aluminium, som er mulige at give en pulverlakering. Det gælder alt fra cykelstativer, fælge, stålværn og mange andre ting, som måske trænger til en opfriskning eller en helt ny farve. 

Dette er værd at nævne om pulverlakering 

Noget der kan være særligt godt at vide om pulverlakering er, at der findes varianter, som er ekstra modstandsdygtige ift. ridser, mekaniske påvirkninger og vejret. Desuden kan du også vælge en pulverlakering, som er resistent overfor graffiti, som naturligvis aldrig pynter på overflader, uanset hvad det kommer på.

Vil du vide mere om pulverlakering, så henvend dig gerne her: http://viborg-pulverlak.dk/ 

Flere Nyheder