Hvorfor bør virksomheder overveje blended learning?

27 oktober 2020 Cecilie Mortensen

Når man arbejder i en virksomhed, som ofte vælger at sætte de ansatte på kurser, så er der særligt en ting, man skal overveje. Den ting er, hvad formålet med kurset er, og hvilket udbytte man ønsker, der skal komme ud af kurset. 

Kurser koster selvfølgelig både penge at tage på, og desuden så kan der gå en arbejdsdag med at være på kurset. Derfor skal tiden selvfølgelig også være bedst muligt givet ud. Derfor er det også værd at overveje et blended learning kursus. 

Hvorfor overveje et blended learning kursus? 

Et blended learning kursus er en helt anden måde at være på kursus. I stedet for at der undervises i meget forskelligt teori, så er det meget mere fokus på, at praksislæring. Det er nemlig en måde, undervisning kan gøres meget mere håndgribelig på. 

Med denne type blended learning kursus er der mere fokus på, at kursusdeltagerne skal udføre forskellige opgaver i praksis. På den måde bliver alt stoffet fra kurset også hele tiden koblet på noget, man kan forholde sig til. Det har ofte også en stor betydning for det udbytte, man kan få fra et kursus, da man får prøvet sin viden af undervejs. 

Hvilket firma skal du vælge til et blended learning kursus?

Når der skal vælges et firma til et blended learning kursus, så er der flere ting, du kan vælge ud fra. Først og fremmest er det selvfølgelig et must, at kurset også kan dreje sig omkring det emne, ens medarbejdere skal have udbygget deres kompetencer i. 

Derudover er det også relevant at høre ind til, om kurset kan skræddersyes efter det antal af medarbejdere, der skal på kurset. Og er der desuden også mulighed for at koble sig på forskellige niveauer eller sværhedsgrader? Det kan nemlig sikre, at alle medarbejdere får mest muligt ud af kurset: https://humanfactor.online/blended-learning.html

Flere Nyheder