Hvis man nu oplever dovenskab som led i erhvervsrengøring

19 januar 2021 Anders Lundtang Hansen

Der er jo heldigvis folk, der udfører arbejdet med at gøre rent, hvor man kan finde deciderede firmaer, der gør rent privat og/eller erhvervsmæssigt.

Det er jo virkelig rart, om man har et firma, eller man bare skal have gjort rent derhjemme, at man kan slippe for at gøre den slags, så man kan bruge tiden på at drive ens firma fremad, end at man skal have medarbejderne til at gøre rent, eller man må gøre det selv.

Som menneske derhjemme kan man så bruge tiden på kvalitetstid med familien, mens nogle andre så tjener til dagen og vejen ved at gøre rent for en. Det er da en god ordning for begge parter!

Dog er det jo også hårdt arbejde, og man kan have en dårlig dag, og hvis man for eksempel skal lave en større omgang erhvervsrengøring i Rudersdal en dag, så er man måske allerede på forhånd udmattet.

Hvad så man egentlig?

Måske er som ansat i dette firma både udkørt fysisk og psykisk den dag, inden man møder på arbejde, men man vil trods alt gerne tjene dagens løn, så man tager ud til dette job i Rudersdal.

Men man kan bare mærke, at man dårligt kan klare det, så man inddeler arbejdet i større portioner, end man er vant til, og man er måske ikke lige så grundig, som man plejer at være, men man når dog at blive færdig til deadline.

Dog valgte man så at tage sig en lille lur som led i ens frokostpause, der så trak ud i nogle minutter.

Og problemet er, at nogle i dette firma i Rudersdal, der skulle have gjort rent, så dette.

Det ligner jo på en prik dovenskab, men er det et enkeltstående tilfælde, eller skal man fremtidigt bede om at få en anden medarbejder over eller helt vælge et andet firma til at lave erhvervsrengøring?

Det må man tage op til overvejelse.

Flere Nyheder