Hvilken inkasso service skal du vælge?

16 februar 2021 Cecilie Mortensen

Uanset om du er en mindre eller større virksomhed, er det vigtigt at have et sundt cashflow. Det kræver blandt andet at kunderne betaler deres regninger til tiden. Det er desværre langt fra billedet af virkeligheden. Der er flere virksomheder som kæmper med at få deres indbetalinger for udførte opgaver eller ydelser. 

Det kan være en tidssluger at skulle kontakte kunden pr. brev, mail eller telefonisk for at indkræve sine penge. Det er heller ikke alle kunder der er lige nemme at få fat på. Dermed skaber det et usundt cashflow i virksomheden, og opgaverne kan hurtigt hobe sig op med udestående fakturaer hos kunderne.

Det er her et inkasso firma kommer ind i billedet. Det er en professionel enhed der kun arbejder med at indkræve penge fra virksomheder eller privatperson der skylder andre virksomheder penge. 

Fordele ved at vælge det rette inkasso firma

Der er som udgangspunkt flere stærke fordele ved at vælge et inkasso firma til at opkræve og indkræve penge på vegne af din virksomhed. Først og fremmest sparer du tid på at skulle kontakte kunderne for at få din betaling. Du kan i stedet bruge tiden på andre vigtige opgaver i virksomheden, som er mere udviklende og fremmende.  Det kan du gøre velvidende om at du har en professionel samarbejdspartner der er indforstået med at de værdier din virksomhed repræsenterer, når de kontakter kunderne.

En anden stor fordel ved at hyre et inkasso firma til opgaven er også, at du kan få hjælp til hele processen. Et inkasso firma kan både opkræve, rykke og indkalde kunden til retten, så der er stor sandsynlighed for at du får dine penge ind. 

Find det rette inkasso firma

Hvis du vælger Collectia som inkasso firma, kan du gratis oprette sager. Det vil sige, at du kvit og frit kan komme i gang med at inddrive penge fra kunder, som skylder dig penge. 

Flere Nyheder