Husk altid på, hvor du har stillet dine sikkerhedstræsko

04 marts 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er en god grund til, at du valgte sådan nogle sikkerhedstræsko, for du skulle passe godt på dine fødder, når du arbejdede, men det var også rart, at du bare lige kunne træde ud og ind af dem, uden du skulle hen at snøre snørebånd hver gang.

Dog er det positive ved de her træsko også det, som der kan gøre, at man kommer til at glemme, hvor man har stillet dem, for siden de er så hurtige at hoppe ud af, så er man også mere tilbøjelig til at gøre det, end hvis man netop skulle hen at løsne snørebåndene hver gang.

Derfor ender man formentlig med nogle gange at glemme, hvor man lige har placeret dem, når man kommer retur, eller man går en anden vej, så man ikke forbi, hvor man satte de træsko, eller der er måske et kæledyr, der render med dem.

sikkerhedstræsko

Du skal altid lave en mental note om, hvor de sikkerhedstræsko var sidst

Man kan have så meget andet at tænke på, at selvom man godt kan mærke, om man har sikkerhedstræsko på eller ej, så er fødderne også mere eksponeret for omgivelserne, end de er i almindelige sko, så man kan vænne sig til, at man mærker omgivelserne luft og andet, hvorfor man måske ikke altid lige ser ned for at sikre sig, om de sikkerhedstræsko er på.

Man kan tit mærke, om underfladen føles som træsko eller ej, men hvis man nu går indenfor og har travlt, så skænker man det måske ikke lige den nødvendige tanke.

Og det kan blive farligt, hvis man så ikke har de sikkerhedstræsko på, når man bør have dem på for at sikre ens fødder.

Det kan gå grueligt galt, så derfor er det virkelig nødvendigt, at man lægger en strategi for sig selv, så man altid husker, hvor man sidst havde dem, hvis man ikke har dem på. 

Flere Nyheder