Har du, hvad der skal til, for at foretage rengøring i erhvervssammenhænge?

26 oktober 2020 Anders Lundtang Hansen

Man må sige, at langt de fleste af os kan finde ud af at gøre rent.

Det er en ren nødvendighed for at kunne fungere optimalt som menneske, og det er noget, som de fleste af os bliver oplært i, hvordan man gør, og ellers lærer man det hen ad vejen.

Man kan jo godt betale sig fra at gøre rent, men det virker lidt som dovenskab og ødselhed med pengene, at man bruger dem på rengøring, som om man er et voksent barn.

Men det er modsat sådan noget som at hyre en VVS’er eller tømrer, hvor nogle måske vil se på det som om, at man ikke har de store evner selv, men nogle installationer skal man jo have en autoriseret instans til at ordne for en – og det giver jo penge i kassen for håndværkeren, som får samfundshjulene til at køre.

Der findes også specielle firmaer til at foretage erhvervsrengøring, såsom https://rf-svanen.dk/ , og så er der dem, der laver specialrengøring i forbindelse med mordsager og grove tilfælde.

Kan du også gøre rent erhvervsmæssigt?

Mange firmaer har så travlt med den daglige drift, at medmindre de skulle stresse helt over ved også at gøre rent efter dagens dont – og vi leger, man har overskud til at gøre det ordentligt – så hyrer de andre til at klare den slags for en.

Det er helt forståeligt at gøre den slags, og det er måske her, du øjner en fidus til at møve dig ind på et marked, hvor der er penge at hente, fordi man altid skal bruge nogle til at gøre rent.

Og du mener da bestemt, du kan gøre rent derhjemme, så du kan vel også gøre rent for firmaer?

Her skal man huske på, at man gør rent hos andre, og der derfor stilles større og flere krav til den slags.

Og så bryder de færreste sig om at gøre rent, så brænder du virkelig for det i længden?

Flere Nyheder