Find det bedste konferencecenter i Nordsjælland

16 juni 2021 astrid_pedersen

Nordsjælland er hjemstavn for en stor del af det innovative danske forsker- og techmiljø. I Nordsjælland finder du blandt andet DTU, som huser såvel uddannelse og forskning inden for diverse nye teknologiske felter. Du finder også den nyligt opførte uddannelses institution Pharmakon som uddanner farmakonomer og som tilbyder en lang række videre og efteruddannelser til professionelle inden for apoteks sektoren.

I forbindelse med Pharmakon finder du samtidig et af Danmarks mest moderne kursus og konference centre Pharmakon Konferencecenter. Her kan du booke lokaler til kurser, konferencer og seminarer i alle størrelser. Pharmakon Konferencecenter er nomineret til Årets Konferencecenter 2020 gennem organisationen Danske Konferencecentre.og dette er bestemt ikke uden grund.

Moderne faciliteter og skønne omgivelser på Pharmakon Konferencecenter

Pharmakon Konferencecenter kan nemlig byde på nogle af de lækreste konferencelokaler og mødelokaler i Danmark. Såvel indretnings og arkitektur mæssigt som når det kommer til moderne mødefaciliteter er Pharmakon Konferencecenter i den grad med på beatet.

I samtlige lokaler hos Pharmakon Konferencecenter finder du således state of the art AV udstyr til afvikling af møder, kurser og foredrag. Du finder de flotte lokaler møblerede med smukke og behagelige møbler og designet til de optimale lyd forhold. Alle lokaler er veludluftede og indeklimaet er behageligt. Og så kan Pharmakon Konferencecenter selvfølgelig tilbyde fuld forplejning i forbindelse med afholdelse af kursus eller konference i Nordsjælland.

Indlogering på Pharmakon Konferencecenter

Foruden de lækre mødelokaler kan du på Pharmakon Konferencecenter tilbyde dine gæster overnatning i et af de til centeret hørende hotel værelser.

Pharmakon Konferencecenter råder over intet mindre end 136 hotel værelser som kan bookes og benyttes af kursus eller konference deltagere. Selve forplejningen står Pharmakon Konferencecenters restaurant for, og her kan du og dine gæster spise samtlige måltider i forbindelse med kurset eller konferencen.

Du kan læse mere om Pharmakon Konferencecenter på centerets hjemmeside pharmakon-konferencecenter.dk.

Flere Nyheder