Find den bedste bogholder i Give

04 juni 2020 astrid_pedersen

Har du en lille eller mellemstor virksomhed som er moms registreret? Så har du sikkert også udgifter, indtægter og moms regnskab samt et årligt regnskab som skal indberettes til skat. Og til disse formål er det en god idé med en bogholder.

Har jeg brug for en bogholder?

Måske har du indtil videre selv ordnet alle dine regnskabs og bogførings opgaver fordi du ikke har haft mulighed for – eller råd til – at ansætte en regnskabs medarbejder. Det kan være at din virksomhed ikke har en størrelse som berettiger en fuldtids ansættelse. Men dette behøver ikke at betyde at du ikke kan få hjælp til dit bogholderi. Der findes nemlig rigtig mange bogholdere som har valgt en freelance tilværelse, således at de kan servicere flere kunder på samme tid.

En freelance bogholder vil typisk hjælpe små og mellemstore virksomheder, som kun har et begrænset behov for at få løst opgaver inden for bogføring og regnskab. På den måde kan han eller hun fungere som bogholder, controller og regnskabs medarbejder på én og samme tid, hvilket giver en vis fleksibilitet.

Når du henvender dig til en dygtig freelance bogholder vil vedkommende på baggrund af sin faglige ekspertise og erfaring hurtigt og præcist kunne vurdere nøjagtig hvad din virksomhed har behov for. På baggrund af denne vurdering vil din bogholder kunne sammensætte et skræddersyet tilbud som imødekommer netop din virksomheds behov – og på den måde betaler du kun for de ydelser du og din virksomhed har brug for.

Hvor kan jeg finde en dygtig bogholder nær Give?

I Give finder du de to særdeles kompetente bogholdere – mor og datter – Irma Nielsen og Maiken Uldahl Nielsen, som til sammen driver bogholder virksomheden InBogføring. Hvis du ønsker et godt tilbud på bogføring kan du altid kontakte InBogføring via firmaets hjemmeside http://inbogforing.dk/ 

Flere Nyheder