Find de bedste lokaler til afholdelse af konference

29 november 2020 astrid_pedersen

Hvis du står for at skulle afholde et møde eller måske et seminar, som spænder over flere dage, bør du booke lokaler hertil i god tid i forvejen. Så er du sikker på at få de bedste lokaler som passer til dine formål.

Hvor kan jeg finde lokaler til afholdelse af konferencer i Kerteminde?

Hvis dit kursus, dit seminar eller din konference skal finde sted i Kerteminde kan du med fordel vælge at lade begivenheden finde sted på Tornøes Hotel.

Tornøes Hotel er et særdeles velrenommeret og utroligt hyggeligt hotel i Kerteminde. Med sin centrale beliggenhed i Strandgade i hjertet af Kerteminde byder Tornøes Hotel på såvel en udsøgt historisk stemning og atmosfære som på gode muligheder for gåture i byen og på havnen.

Dine gæster vil føle sig vel tilpas i de lækre værelser, og du vil få de bedste muligheder for fremlæggelse, gruppearbejde og diskussioner i de til hotellet hørende møde og konference lokaler. Samtlige lokaler til afholdelse af møder eller kurser er udstyret med state of the art AV udstyr og er samtidig smagfuldt indrettet med respekt for bygningens historiske islæt.

Du får selvfølgelig lynhurtigt og gratis wifi med i købet – og du kan vælge et kursus lokale eller konference rum som i størrelse og disposition passer til antallet af deltagere samt kurset eller konferencens type.

Overnatning og ophold på Tornøes Hotel

Hvis dit seminar eller din konference forløber over flere dage kan du med forhold booke værelser til dine gæster på Tornøes Hotel. Det samme gælder hvis deltagerne kommer langvejs fra. Med en eller flere overnatninger på det fine hotel slipper dine gæster for at skulle bekymre sig om hjem transport når dagen er til ende. Og så kan I nyde aftenen, eventuelt med en middag i hotellets lækre restaurant.

Du kan læse mere om Tornøes Hotel på tornoeshotel.dk

Flere Nyheder