Find Danmarks smukkeste kursuslokaler og konferencecenter

25 maj 2021 astrid_pedersen
Find Danmarks smukkeste kursuslokaler og konferencecenter

Overvejer du at afholde et seminar, en konference eller en serie møder for dine medarbejdere eller eksterne interessenter? Så bør du overveje at flytte arrangementet ud af huset til et kursus- og konferencecenter.

Hvor kan jeg finde et flot kursus- og konferencecenter i Sønderjylland?

Skal dit kursus og konferencecenter have en på én og samme tid smuk og central beliggenhed vil du med stor fordel kunne tage et kig på Sandbjerg Gods. Sandbjerg Gods består af nyligt istandsatte og nænsomt restaurerede bygninger tilhørende det historiske gods som ligger nær Sønderborg på Als.

Du finder ikke et smukkere kursus og konferencecenter hverken når det handler om lokalitet som når det gælder omgivelserne. Sandbjerg Gods kan prale af de flotteste lokaler som har bevaret tidens charme og er vedligeholdt efter alle kunstens regler. Godsets bygninger er total fredede og ligner derfor sig selv efter flere hundrede år.

Det er som at afholde møde, kursus eller seminar i en tidslomme – i hvert fald når det gælder det rent visuelle. For på den teknologiske side er Sandbjerg Gods helt up to date.

Over hele godset har du adgang til lynhurtigt wifi med høj båndbredde. Samtlige kursus og konferencelokaler er udrustet med state of the art AV udstyr og andre møde faciliteter som kan lette præsentationer og gruppe arbejde. Og du kan naturligvis bestille fuld forplejning når du booker dine mødelokaler eller konferencelokaler online hos Sandbjerg Gods via kursus og konferencecenterets hjemmeside.

Tilbring natten i skønne omgivelser på Sandbjerg Gods

Hvis dine gæster og møde deltagere kommer langvejs fra har du fordelen af at kunne indlogere dem i et af de mange hotelværelser tilhørende Sandbjerg Gods. Så behøver de ikke at tænke på hjemtransport samme dag. Og så kan I nyde morgenmaden sammen inden turen går hjemad. Læs mere, og book dine konferencelokaler og værelser, på Sandbjerg Gods’ hjemmeside sandbjerg.dk/da/.

Flere Nyheder