Få hjælp til virksomhedens regnskab

15 maj 2021 astrid_pedersen

Er du virksomhedsejer eller iværksætter, ønsker du sikkert at bruge din kostbare tid på at udvikle og vækste din virksomhed. Og derfor bør du outsource dennes økonomiske drift til regnskabskyndige professionelle.

Hvorfor skal jeg opsøge hjælp til regnskab?

Måske tænker du at der ikke er nogen idé i at betale sig fra regnskabs assistance. Det er vel ikke værre end at du selv kan varetage dette stykke arbejde – og en bogholder koster jo også penge.

Men her skal du tænke på at du, når du hyrer en freelance bogholder eller regnskabs medarbejder, ikke fastansætter som sådan. Du betaler faktisk kun for de timer du forbruger. Det betyder at du formedelst en mindre økonomisk udskrivning kan være helt sikker på at dine regnskaber er i de bedste hænder – og det giver ro på bagsmækken.

Når du har en bogholder til at forestå de løbende posteringer samt bogføring af indtægter og udgifter vil du til hver en tid kunne fremvise et solidt og balanceret regnskab hvor alt er som det skal være. Dette er en stor fordel hvis du eksempelvis skal forhandle et lån i din virksomhed, og ikke mindst i slutningen af året hvor regnskabet skal indberettes til skat.

Hvis dit regnskab er opstillet på korrekt og gennemskuelig vis kan du nemlig spare dyre revisor timer i forbindelse med gennemlæsning og påtegning af regnskabet samt udfærdigelse af årsrapporten. Og vælger du tilmed en bogholder eller en regnskabs medarbejder som er tilknyttet et revisions hus vil samarbejdet forløbe endnu mere smooth.

Få hjælp til regnskab, skat og moms i Esbjerg

Har din virksomhed sin beliggenhed i eller i omegnen af Esbjerg kan du med fordel opsøge virksomheden Raaby Revision ApS. Raaby Revision ApS hjælper virksomheder i alle størrelser og af alle typer i Esbjerg og omegn med regnskab og revision. Læs mere på https://raabyrevision.dk/ydelser/.

Flere Nyheder