Få effektiv tidsregistrering med elektronisk løsning

11 november 2019 admin

Driver du en virksomhed, hvor du har mange medarbejdere, som har behov for at registrere deres tid, når de kommer og går på selve arbejdspladsen eller forskellige adresser? Det kan være alt fra butiksmedarbejdere til rengøringsassistenter – og alle mulige andre erhverv. Der er nemlig utrolig mange erhverv, hvor mange stempler ind og ud, når man møder og går til pause. Ligesom der er rigtige mange jobs, hvor man skal registrere sin tid, når man er ude ved bestemte kunder. Hvordan holder du bedst styr på dine medarbejderes tidsforbrug? Og hvordan gør du det let for dem at registrere tiden?

Få elektronisk tidsregistrering på din arbejdsplads

Den mest effektive måde at holde styr på dine mange medarbejderes tidsforbrug, er med en elektronisk løsning. Hvor personalet let kan taste deres tid ind eller registrere med scanning, fingeraftryk eller lignende. Så er tiden altid registreret, og du kan glemme alt om blyantstreger og små rettelser på vagtplaner, fordi en medarbejder er gået hjem før eller har arbejdet over. 

ANCA Elektronic tilbyder optimale, digitale løsninger til tidsregistrering

Hos ANCA Elektronic kan du få flere forskellige smarte produkter til tidsregistrering. De tilbyder blandt andet:

– Elektronisk terminal til tidsregistrering til mindre virksomheder med mulighed for eksterne stempelterminaler til Id-kort eller stempling med fingeraftryk (maks. 100 ansatte).

– Elektroniske terminal til tidsregistrering med mulighed for eksterne terminaler og adgangskontrol (maks. 10.000 ansatte).

– Adgangssystem op til 10.000 ansatte og 300 adgangspunkter

De har derfor netop løsningen til lige din virksomhed, hvad enten du er få eller mange ansatte. Og du kan få lige den adgangskontrol og type af tidsregistrering, som du ønsker. Hvad enten det skal være med fingeraftryk, indtastning eller Id-kort. 

Du kan altid kontakte ANCA Elektronic for at tage en snak om, hvordan de kan løse netop dit behov for tidsregistrering. Læs mere om deres produkter til tidsregistrering her. 

Flere Nyheder