Få den bedste assistance til bogføring og regnskab hos din revisor

05 februar 2020 astrid_pedersen

Er du bosiddende i Viborg eller omegn – og er du nystartet som iværksætter eller selvstændig erhvervs drivende? Så har du sikkert brug for assistance til alle de tunge administrative opgaver, således at du kan bruge din dyrebare tid på din forretnings kerne områder og vækst.

Hvem er Revisionsfirmaet Lars Olsen?

Revisionsfirmaet Lars Olsen er din revisor i Ranvstrup. Hos Revisionsfirmaet Lars Olsen finder du udelukkende veluddannede og erfarne revisorer, bogholdere og regnskabs medarbejdere, som alle står sammen om at levere de optimale revisor løsninger til deres kunder.

Den store diversitet i revisionshusets kompetencer gør det muligt at betjene virksomheder i alle størrelser – fra de helt små enkeltmands firmaer til de helt store koncerner. Revisionsfirmaet Lars Olsen har kunder fra over halvtreds forskellige branche områder, og yder revisions og regnskabs hjælp på alle niveauer.

Som virksomhed kan du få hjælp til alt fra administrative rutine opgaver til strategisk rådgivning. Hvis du eksempelvis er freelancer med eget CVR nummer, og blot har brug for assistance i forhold til indberetning af moms samt udarbejdelse af din udvidede selvangivelse, kan Revisionsfirmaet Lars Olsen sagtens være behjælpelig med bogførings opgaver og en årlig revision. Og er du en større virksomhed, som ønsker rådgivning i forbindelse med ændring af virksomhedens struktur, kan Revisionsfirmaet Lars Olsen også sagtens assistere med kvalificeret og kompetent rådgivning omkring de optimale finansielle dispositioner i denne sammenhæng.

Hvilke ydelser tilbyder Revisionsfirmaet Lars Olsen?

Hos Revisionsfirmaet Lars Olsen tilbydes løsning af standard revisor og bogførings opgaver, som hidrører fra økonomisk administration af en virksomhed, her under opstart af virksomhed, køb og salg af virksomhed, hjælp ved generationsskifte, udarbejdelse af budgetter og årsrapporter, deltagelse i bankmøder, skatteberegning, lønadministration, revision, samt daglig administration og bogføring.

Du kan læse meget mere om Revisionsfirmaet Lars Olsen, og kontakte revisoren for en uforpligtende samtale, på hjemmesiden lars-olsen.dk

Flere Nyheder