Få de rette værktøjer til effektiv ledelse gennem ledelsesudvikling

04 november 2020 astrid_pedersen

Trænger din virksomhed til et tjek af sit ledelsesgrundlag – og kunne den godt bruge mere end et overfladisk ansigtsløft? Så bør du kontakte en dygtig og erfaren konsulent med speciale inden for ledelsesudvikling.

Det er nemlig vigtigt at din virksomhed altid har fingeren på pulsen når det handler om de seneste tendenser inden for ledelses metodik. Ellers vil den hurtigt blive sejlet agterud af konkurrencefeltet. Og for kunde orienterede virksomheder gælder det i særdeleshed at lederen skal udvise fleksibilitet og agilitet, især når det handler om forandringsledelse og kundefastholdelse i en evigt omskriftelig verden.

Hvem er Lundquist Consult?

Lundquist Consult ved Tina Lundquist er et konsulent bureau med særligt speciale inden for leder udvikling og proces optimering i virksomheder. Tina Lundquist har mere end tyve års erfaring som leder og har især arbejde inden for felter så som Kundeservice, Call Center, Teknisk Service, Helpdesk og Support.

Tina Lundquists hovedfokus ligger således på kundeservice og de kompetencer hos ledere og medarbejdere som fordres i forbindelse hermed. Og målet med Lundquist Consult er at skabe ledere og medarbejdere med skarpe kvalifikationer og kompetencer i forbindelse med optimering af de kunde relaterede processer.

Tina Lundquist fra Lundquist Consult er certificeret i anvendelse af profilerings værktøjet GARUDA FokusProfil som fortrinsvis anvendes inden for det private erhvervsliv og sports verdenen. GARUDA Fokusprofil bruges hos Lundquist Consult i arbejdet med leder udvikling og i forbindelse med hjælp til jobsøgende som ønsker at komme sikkert i mål med jobsøgnings processen.

Sammen med forretningspartneren Mette Reebirk sammensætter Tina Lundquist advisory boards og tilrettelægger seks måneders udviklings processer til virksomheder som søger ny inspiration inden for forretningsudvikling. Og så skriver Tina Lundquist desuden på bogen med arbejdstitlen ”5-stjernede Kundeoplevelser”, som tager udgangspunkt i modellen ”Det Kundefokuserede Hus”.

Du kan læse meget mere om ledelsesudvikling, og kontakte Tina Lundquist fra Lundquist Consult direkte, via hjemmesiden lundquistconsult.dk

Flere Nyheder