Et anderledes massage koncept

17 december 2021 Peter Mortensen

editorial

Markedet for massage kan være voldsomt forvirrede. Hvordan ved man, hvor man får en kvalitets massage? Hvilken pris er for billige og hvilken er for dyr? Pludselig kommer man ind på en lille snusket klinik. Er de overhovedet uddannede og professionelle? Hvis en massør ikke ved hvad de laver og ender med at skade mig i stedet, hvad gør jeg så?
Når man så endelig får fundet en god massør, så er det besværligt at få en tid og når man endelig er nede på klinikken, så er der 30 min forsinkelse.
Der er en ganske simpel løsning: RaskRask.

Massøren kommer hjem til dig

 

RaskRask er en hjemmeside som samler mange af danmarks massører. Vi har ikke bare kvalitetsgaranti som sikre uddannede, professionelle og erfarne massører. De er også forsikrede. Vigtigst af alt; vi har ingen lokaler. I stedet for at du skal finde tid til og måde at komme ned på en massageklinik, så kommer vi hjem til dig.
På hjemmesiden taster du blot din adresse ind. Herefter kan du se alle vores massører i dit område og hvilke tider de har til rådighed. Vælg en massør og tidspunkt. Nu skal du blot glæde dig til at massøren kommer hjem til dig og giver dig massage.
RaskRask har for nyligt også udvidet udvalget af ydelser. Nu kan du også få personlige trænere, yoga instruktører og frisører hjem til dig. Træning og yoga kan også finde sted udendørs i en park nær dig hvis du foretrækker det.
Desuden er der ingen åbningstider, fordi vi ikke har lokaler. Det betyder at massørerne har fuld råderet over hvornår de ønsker at arbejde. Om det er 9-17 på hverdage som på en klinik eller 20 lørdag aften. Så om du mangler et massør job og ønsker den frihed, eller er en kunde der ønsker den frihed til at vælge den perfekte tid, så er RaskRask løsningen.

Fordelene ved massage


Så RaskRask har gjort det nemt at få massage. Men hva’ så? Hvorfor skulle du overhovedet have massage til at starte med? Det er der rigtig mange gode grunde til. Blot for at nævne nogle få; for dine musklers og skaders skyld, dit blodtryk, immunforsvar og for dit stressniveau.
I nutidens samfund arbejder rigtig mange i stilling som nedslider dem. Det bliver hellere ikke nemmere af at pensionsalderen stiger og stiger. Mange sidder også på kontor og får langsomt ødelagt deres ryg, nakke og skuldre. Massage være med til at hjælpe her. Det hjælper dine muskler med at restituere bedre. Det hjælper også med at fjerne spændinger i dine muskler; spændinger som kan gøre ondt og være ubehagelige. Men også sådan noget som nakke spændinger som kan give voldsomme migræner.
Har du forhøjet blodtryk hjælper massage også med at sænke det, samtidig med at det styrker dit immunforsvar. I et samfund der bevæger sig så hurtigt, hvem har tid til at være syg?
Og i et samfund der bevæger sig så hurtigt, hvor flere og flere får stress, hvorfor så ikke få en massage der nedsætter dit stress niveau. Massage er et utroligt effektivt værktøj mod stress. Rent biologisk bliver under massage udløst stoffer i kroppen som afhjælper stress. Desuden er massage en times ro og fred, hvor du mentalt kan samle dig. 

Også til firmaer

RaskRask henvender sig ikke kun til private. Vi tilbyder også massageordninger til virksomheder. For eksempel at hver medarbejder får 30 min massage hver anden uge. Sunde medarbejdere giver bedre medarbejdere. De er mere effektive og fokuserede. De har færre sygedage og laver arbejde af en højere kvalitet. I længden betyder det, at det ikke kommer til at koste virksomheder at have en massageordning, i stedet vil de tjene penge på det.
Men hvorfor er det ikke medarbejdernes eget ansvar at holde sig sunde og raske? Hvorfor skulle virksomheden betale for massagen. Det er simpelthen fordi folk ikke er gode til selv at slappe af, tage sig af sig selv eller bruge penge på sig selv. Desuden er det billigere for virksomheder at betale for det. At benytte det som en personalegode og bruge en bruttolønsordning kan gøre det billigere og virksomheder kan trække momsen fra.
Udover massage tilbyder RaskRask også virksomheder hold træning og hold yoga.

Flere Nyheder