Electrolux service til dit storkøkken

17 september 2020 astrid_pedersen

Trænger dit storkøkken til et grundigt eftersyn – og er dette fortrinsvis befolket af Electrolux elementer? Så bør du vælge en teknisk operatør som har speciale i netop dette mærke. Electrolux er et brand inden for hvidevarer og køkken apparatur som ofte anvendes i forbindelse med industriel fødevare produktion samt i institutioner og på hospitaler, i kantiner og cafeterier, i restauranter og cafeer og på hoteller.

Der er en vis fornuft i at vælge en Electrolux kyndig virksomhed til at forestå servicering og eftersyn af Electrolux udstyr i storkøkkener. Så er du nemlig helt sikker på at eftersynet foregår ifølge producentens anvisninger, og at udstyret er a jour med de gældende regler og standarder.

Hvem tilbyder servicering af Electrolux udstyr i storkøkkener?

Har du brug for hjælp i forbindelse med eftersyn af dit Electrolux baserede storkøkken i den nordlige del af Jylland kan du med fordel kontakte P. E. Kristensens Eftf. Hos P. E. Kristensens Eftf. får du en professionel gennemgang af alle køkkenets Electrolux elementer, lige fra din industriopvaskemaskine over ovne og kogeblus samt øvrigt køkken udstyr og apparatur til udluftning, ventilation og diverse køle teknologi.

P. E. Kristensens Eftf. har mange års erfaring inden for udstyr og tilbehør til storkøkken, og er, foruden servicering af Electrolux produkter, leveringsdygtig i en lang række nyt og brugt udstyr til storkøkkener. Du kan således trygt kontakte P. E. Kristensens Eftf. hvis du mangler en opvaskemaskine, en ismaskine, et nyt køle rum eller måske en stærk og solid røremaskine til dit køkken.

Uanset om du ejer en restaurant eller en hotel, eller om du er ansvarlig for driften af køkkenet på en institution eller et hospital kan du hos P. E. Kristensens Eftf. altid få et godt tilbud på køkkenservice eller tilbehør. Læs mere om professionel Electrolux service ved P. E. Kristensens Eftf. på hjemmesiden pe-kristensen.dk

Flere Nyheder