Disse efterbehandlinger kan du vælge efter din gulvafslibning

21 april 2020 emilie_jacobsen

En gulvafslibning er en rigtig god mulighed for dig for at give dit gulv et nyt og friskt udseende. I det tilfælde bliver den nuværende overfladebehandling såvel som de øverste millimeter af trægulvet slebet af. Det fjerner overfladiske ridser og skrammer, så gulvet bliver pænt igen. For at beskytte gulvet skal du derefter vælge en ny overfladebehandling. Der har du mulighed for at vælge mellem mange forskellige og kan altså dermed give dit gulv det udtryk, som du ønsker.

Du har overordnet fire forskellige former for efterbehandlinger at vælge imellem. Det er ludbehandlinger, lakbehandlinger, sæbebehandlinger og oliebehandlinger. Hvilken der er den rette for dig, kommer helt an på, hvor meget der bliver slidt på dit gulv, og hvilket udtryk du ønsker, at det skal have. 

Et af de firmaer, der kan hjælpe dig med at finde frem til den helt rette efterbehandling efter din gulvafslibning og derefter påføre den på dit gulv, er gulvkanonen.dk. De har stor erfaring med at slibe og efterbehandle gulve, og du er derfor velkommen til at stille dem spørgsmål, hvis du har brug for det.

Overordnet gælder det, at en lakbehandling af dit gulv vil være den mest holdbare. Hvis du har et gulv, der bliver slidt meget på, er det derfor den bedste behandling for dig at vælge. 

Ønsker du en efterbehandling, hvor det er nemt for dig at få repareret bare et enkelt stykke af gulvet, uden at du skal til at have afslebet det hele igen, er det en god ide for dig, at du vælger en oliebehandling. I det tilfælde er det nemlig muligt at reparere bare en del af gulvet og derefter lægge ny olie på. 

Alle fire efterbehandlinger giver dig mulighed for at give dit gulv et hvidt udtryk. Hvis det er det, du ønsker, behøver du derfor ikke at gå på kompromis med, hvilken form for behandling du kan have på gulvet. 

Flere Nyheder