Dette skal du vide om chromatering og slyngrensning

30 juni 2021 Cecilie Mortensen

Hvis du har flere genstande, som du gerne vil give en pulverlakering, så vil du sikkert gerne ende med et flot resultat. I den forbindelse er der alle gode grunde til at kende til både chromatering og slyngrensning. Begge disse behandlinger har meget at sige for, at du får elementer tilbage, som har den pæneste overflade efter pulverlakeringen. 

Værd at vide om chromatering og slyngrensning 

En slyngrensning renser elementer der skal lakeres

Når du prioriterer en slyngrensning, så bliver det emne der skal lakeres renset godt og grundigt. Det vil blandt andet være muligt at fjerne rustdannelse, glødeskaller og snavs, som kan sidde på overfladen. For forestil dig bare, hvordan en lakering ville se ud, hvis disse ting ikke var fjernet på forhånd. 

En slyngrensning øger holdbarheden af en lakering

En anden ting du skal vide om en slyngrensning er, at den er med til at øge holdbarheden af en pulverlakering. Pulverlakeringen vil nemlig kunne hæfte væsentligt bedre til et emne, når overfladen er ren og ikke mindst ensartet. 

Chromatering kan give en mere holdbar lakering

Chromatering er en behandling, som også kan laves, før en pulverlakering sættes i gang. Chromateringen kan både sikre en mere holdbar lakering, og så er den også med til at sikre et mere jævnt resultat. 

Som du nok allerede kan fornemme, så er der alle gode grunde til at få lavet både en slyngrensning og en chromatering, før der skal laves en pulverlakering. En chromatering og slyngrensning er nemlig med til at sikre dig, at du får det bedst mulige resultat, som både står pænt nu og i fremtiden. 

Få professionel hjælp til arbejdet

Til dit held så findes der specialiserede firmaer, der kan lave en professionel chromatering slyngrensning. Du kan derfor også komme rigtig godt i mål, når du lader disse om arbejdet. 

Flere Nyheder