Derfor skal du vælge virksomhedrådgivning

21 juni 2020 Silje Hansen

Som erhvervsdrivende kan du hurtigt komme i situationer, som kan være svært at overskue for regler og rammer. Her kan det særligt være en fordel, at have en rådgiver tilknyttet til at få sparring og hjælp i de situationer, der er behov for det. Det kan f.eks. være, hvis du skal købe dig ind i en ny virksomhed, eller sælge anparter eller hele din virksomhed. Der kan det være rart at vide, hvad dine muligheder er, samt hvordan du stiller dig bedst muligt ud fra den gældende situation.

Der er også mange familievirksomheder, der hvert år foretager et generationsskifte. Det er en stor belslutning, og der vil være mange valg og beslutninger at tage stilling til. Her kan det være en fordel at have en rådgiver tilknyttet, så generationsskiftet sker naturligt og i en overgang, som passer til jeres behov. 

Virksomhedsrådgivning for iværksættere

Virksomhedsrådgivning er ikke kun ideelt for erhvervsdrivende, som har været i gang i en længere periode. Det kan også være ideelt for dig, som går og har en drøm om at blive iværksætter. Det kan være uoverskueligt for rigtig mange at komme i gang med at starte en virksomhed op. Der er mange nye regler og retningslinjer, som skal overholdes for bogføring, indberetning og generelt i forhold til samarbejdsaftaler, ansættelser m.m. Her kan du få hjælp og sparring til at løse det bedst muligt samt at kunne få gennemgået sin forretningsplan. 

Der er også mange risici i forbindelse med at starte op som selvstændig. Her kan du få hjælp til at reducere de risici der måtte være sammen med en virksomhedsrådgiver. En virksomhedsrådgiver kan også hjælpe med at sætte dig op med mulige investerer eller finansieringskilder, hvis du har et behov for kapitalindsprøjtning i virksomheden.

Uanset hvad kan vi anbefale, at du måtte have hjælp til, kan vi anbefale at tage fat i virksomhedsraadgivning.com. Her kan du få rådgivning til virksomheder i Midtjylland

 

Flere Nyheder