Derfor skal du vælge PTFE tape

27 august 2020 Cecilie Mortensen

PTFE tape lyder utrolig avanceret og måske ikke en variant du har hørt om før. Det er en type af tape, som man primært anvender til at samle elementer med. Det kan f.eks. være rørledninger, som både stiger og falder markant i temperaturen. Her er PTFE tape virkelig godt at bruge, da det kan holde til en høj temperatur og varme i længere tid. PTFE tape er udviklet til at kunne klare helt op til 260 grader, hvilket gør det interessant at anvende til flere typer af byggerier og samlinger, hvor der kan opstå en høj varme.

Derfor kan PTFE holde til den høje temperatur

Grunden til at PTFE kan holde til de høje temperaturer frem for en almindelig gaffatape, er at det belagt med teflon. Teflon er måske noget som du bedre kender fra køkkenet, da de fleste gryder og pander er belagt med teflon. Det er for at kunne holde til den høje temperatur, som vi typisk arbejder med på komfuren.

Er der forskel på forskellige PTFE tape?

Når du skal vælge PTFE tape, skal du være opmærksom på, at der naturligvis er forskel på kvaliteten af de forskellige varianter, ligesom så meget andet. Sørg derfor at finde en PTFE tape, der er egnet til den opgave, som du skal bruge det til samt at det er hos en professionel leverandør, som måske allerede har testet det.

Hvor kan du købe PTFE tape af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser?

Hvis du er på jagt efter PTFE tape af høj kvalitet til skarpe priser, kan vi måske hjælpe dig lidt på vej. Vi har netop undersøgt markedet, for at finde en professionel leverandør af PTFE tape. Her kan vi give de varmeste anbefalinger til at undersøge bordelectronic.dk, som er en populær og anerkendt leverandør med et stort varelager af PTFE tape. 

Flere Nyheder