Derfor bør kabelbakker inkluderes i din indretning

09 august 2021 Steffen Hansen

Hvis du har et hjem, er der kabler, der løber igennem det. Og hvis du er som de fleste mennesker, ser kablerne sikkert grimme og rodet ud. Men det betyder ikke, at de behøver at forblive sådan! Der findes en enkel løsning: kabelbakker.

Kabelbakker hjælper med at holde dine kabler væk, så de ikke længere er synlige. Desuden kan de tilpasses, så de passer til ethvert farvetema eller rumdesign. Så hvad venter du på? Køb kabelbakker i dag, og begynd at nyde dit rum endnu mere!

Kabelbakker er billige

En af fordelene ved kabelbakker er, at de er en billig løsning til at få fjernet sine synlige kabler. De kan købes i mange forskellige størrelser, og fra under 100 kroner, så man har ingen undskyldning for ikke at få dem købt.

De nye kabelbakker er så smarte, at de blot skal skæres til, og så kan de klistres på væggen, gulvet, loftet eller listen med det indbyggede klister.

Kabelbakker kan tilpasses

Hvis du skal bruge en kabelpakke på 3 meter, så kan du få det, skal du kun bruge en på en meter, så kan du også få det. Kabelbakker er nemme at tilpasse, og kan derfor bruges i et hvilket som helst rum. De kan males på, de kan købes i farver, eller de kan købes helt hvide. En kabelbakke er derfor den nemme løsning, hvis man ønsker at skjule sine kabler.

Man slipper for at fræse en rende i væggen, som er lavet til sine kabler. Derved slipper man også for bøvlet senere hen, hvis det er en lejebolig, hvor man bare ønsker at føle sig hjemme.

De kan købes til alle kabler

Kabelbakker fås til alle typer kabler, runde, firkantede og flade, det er ligegyldigt. Når man skal købe en kabelbakke, så er det blot vigtigt at man finder en som er lang nok, og som passer i tykkelsen til, at det specifikke kabel kan ligge i den.

Flere Nyheder