Boblekuverter beskytter altså bare bedre!

14 maj 2020 Anders Lundtang Hansen

Kender du ikke det, at du skal sende noget småt elektronik, en CD eller noget andet følsom noget, som trods alt er for småt til at sende i en pakke, men så passer ned i en kuvert?

Hvad sker der så, når enheden er nået frem? Jo, den er da gået godt og grundigt i stykker, fordi den ikke var særligt godt beskyttet i den kuvert, når den blev kastet rundt og behandlet som andre breve af postvæsenet eller buddene.

Måske forsøgte man at pakke det lidt ind i nogle avissider eller lignende, men det er jo begrænset, hvor meget plads man har i sådan en kuvert, før den går i stykker under presset, og så er det i så fald slet ikke sikkert, at enheden overhovedet når frem, hvis den falder ud undervejs.

Der findes heldigvis en løsning, der ikke kræver, at man tyer til en almindelig brevkuvert, men hvor man heller ikke er nødt til at sende enheden i en alt for stor pakke, der vil fylde for meget, blive dyr i forsendelse og kræve for meget fyld for, at enheden ikke hopper for meget rundt.

Løsningen er boblekuverter.

Det er kuverter, der er foret med med det plastik element, der er kendetegnet ved at have en masse luftrum i sig, som yder en ekstra god beskyttelse ved ikke alene her at holde enheden på plads, men de kan også modstå en del skub og slag, som uafværgeligt vil forekomme undervejs i en forsendelse.

Her er det ofte nok med et enkelt lag på begge sider af kuverter med bobleplast, som det hedder, hvilket de fleste af den slags kuverter også kommer som.

Man kan dog supplere med lidt fyld mere ved for eksempel at vikle enheden rundt i noget andet beskyttende; men husk at der skal være lidt plads at give sig i, det må ikke være for stramt. 

Flere Nyheder