Af disse grunde bør du få en frokostordning på arbejdet

29 juli 2021 Cecilie Mortensen

Har din arbejdsplads endnu ikke en fast frokostordning? Så kan der være god grund til, at det bliver prioriteret. Og det er selvfølgelig, uanset hvor få eller mange ansatte du måtte have. Prøv engang bare at læse med herunder, hvis du vil have en bedre fornemmelse af, hvad der taler for en frokostordning.

Hvad taler for en frokostordning? 

Dine medarbejdere vil sætte pris på denne gode

En frokostordning er en gode, som kan være ekstra værdifuld at kunne tilbyde dine medarbejdere. Det at der kan spises frokost på arbejdspladsen er nemlig noget, som langt de fleste vil sætte pris på. Det betyder nemlig, at der ikke skal bøvles med madpakker derhjemme. I stedet kan der nydes god og lækker frokost hver dag på arbejdet. 

Få frokostordningen tilpasset til dine ønsker

En anden fordel ved en frokostordning er, at du selv er med til at præge, hvilken mad der skal serveres. Hvis du derfor gerne vil være med til at støtte op om en sund livsstil, så kan du vælge menuer, der passer ind i det. 

Få frokost det antal gange om ugen, du ønsker 

En tredje fordel ved en frokostordning er, at der kan serveres mad det antal gange om ugen, du måtte ønske. Hvis I derfor har indført en fast hjemmearbejdsdag eller lignende, så kan der selvfølgelig tages højde for det i den løsning, du ender med at få.

Hvad skal du betale for en frokostordning? 

Nu hvor du har læst om de fordele, der kan være ved en frokostordning, så kan det selvfølgelig være relevant at undersøge, hvad det vil koste dig. Grib derfor gerne telefonen og kontakt forskellige lokale firmaer, som kan hjælpe dig med fast at levere frokost til dig og dine medarbejde. Alt efter hvor mange der skal spise og hvor ofte, så kan du få et bud på, hvad du skal betale: https://www.xn--kbmandenskkken-qqbj.dk/vi-tilbyder#frokostordning 

Flere Nyheder