Klimavenlig varme med en moderne varmepumpe

02 november 2021 astrid_pedersen

editorial

Mange danske boliger opvarmes ved hjælp af vand som varmes op af et gammelt udtjent fyr. Dette gør at varmeregningen bliver urimeligt høj. Et slidt olie, gas eller pille fyr er nemlig ikke videre effektivt i sin udnyttelse af brændstoffet.

Er du således i besiddelse af et fyr som har set bedre dage oplever du sikkert ofte at fyret går ud, og at det skal renses eller repareres langt hyppigere end da det var yngre. Dette kan, sammen med det høje brændstof forbrug, medvirke til at din varmeregning formelig eksploderer.

Du har sikkert af samme grund ofte overvejet at skifte fyret ud. Og her kan du med stor fordel overveje at sætte en moderne luft til vand varmepumpe i stedet.

Skån klima og miljø, og spar penge med en luft til vand varmepumpe

Der er mange fordele ved at erstatte det gamle fyr med en varmepumpe.

Først og fremmest vil udskiftningen meget hurtigt kunne ses på din årlige varmeregning. Du kan snildt skære over halvdelen af dine udgifter til opvarmning af huset hvis du skrotter fyret til fordel for en varmepumpe. Og det helt uden at skulle skrue ned for varmen, selv i den koldeste vinter periode.

Der ud over vil du med en luft til vand varmepumpe kunne deltage i den grønne omstilling. En luft til vand varmepumpe er i 2021 det mest klima og miljø venlige alternativ til et fyr. Dette skyldes selvfølgelig varmepumpens høje energi effektivitet.

Du får med den gode udnyttelse af energien meget mere varme for dine penge, og reducerer samtidig dit globale CO2 aftryk. Og så kan du roligt varme boligen og badevandet op med ren samvittighed.

Lad Amalo hjælpe med at vælge den rigtige varmepumpe

Det er en god idé at lade et professionelt VVS firma som for eksempel Amalo hjælpe dig med at vælge den rette varmepumpe. Læs mere på Amalo.dk.

Flere Nyheder