Der eksisterer transportbånd i mange afstøbninger verden over

08 oktober 2019 admin

Lad os bare se på et eksempel med transportbånd i København, for så vil du formentlig blive fascineret over, hvor mange typer af sådan et transportbånd, der reelt findes, hvis man tør at strække ens definition en anelse.

For hvis vi tager til lufthavnen som det første, så finder man allerede her en masse forskellige arter af transportbånd i Kastrup Lufthavn, der også er kendt som Københavns Lufthavn og mere internationalt Copenhagen Airport.

Transportbånden kan så være det, der snor sig rundt ved ankomst, hvor man venter på at få ens bagage fra flyet, og her er der god tid til at vente på at finde det, da transportbåndet er langt og kører forholdsvist langsomt.

Uden på den anden side af væggen, hvor transportbåndet fortsætter ud og kommer igen, arbejder lufthavnsmedarbejderne, så sørger for at losse ens bagage retur, efter du har flyet med det.

Det er lidt samme proces, der foregår, når du tjekker din bagage ind, men her er transportbåndet blot kortere, da det udelukkende skal bruges til at blive sendt ud til flyet, uden alle mulige andre tilfældige mennesker behøver at kigge på det.

Transportbåndet i lufthavnen er i denne sammenhæng også dem, der ofte slænger sig på langt lige strækninger, så folk bliver tvunget til at flytte sig fremad, selvom de står stille, så der ikke opstår en prop af mennesker.

Dog kan man vælge at gå udenom, hvis man lige vil orientere sig, men disse transportbånd kan også være smarte for folk med dårligt helbred, der ikke har godt af at bevæge sig for meget.

Den slags transportbånd må du af gode grunde gode befinde dig på, men dem der er ved ankomsthallen er udelukkende til brug for bagagens ankomst og ikke til, at man sætter sig på det endsige træder op på det.

Kender du til flere transportbånd i lufthavnen?

Flere Nyheder