3D metal printning kan godt lade sig gøre!

07 oktober 2019 admin

Kan du huske i gamle dage, når man hørte i nyhederne, at nu var det blevet muligt at printe ting, så de kom ud i 3D?

Man tænkte med det samme, at dette måtte da være på forsøgsstadiet, hvor man højst kunne præsentere nogle remedier og materialer, der ikke skulle bruges til noget vigtigt, og sikkert også var så skrøbelige, at man ikke skulle forvente, at de var i nogen fast form – eller vedblev at være sådan.

Sådan var det da også længe, og teknologien var også for de færreste, da det kostede mange penge at bruge og have stående, hvorfor mange firmaer solgte den ydelse.

Sådan har det jo været med ting gennem tiden i mange år, hvor man opfinder noget, som firmaer udfører for en at gøre, da det koster for meget at have den slags teknologi stående derhjemme.

Men som man heldigvis ser og stadigvæk ser, så bliver den slags metoder forfinede, så alle mennesker kan gribe fat i det og bruge det i deres egen husstand og udnytte det til deres egen vinding – uden det skal koste for meget.

Mange mennesker har set lyset i dette, da de blandt andet nu om dage kan lave 3D metal printning, og så er det endda af noget materiale, som holder sig godt længe!

Ej hellere behøver man at bestille nogle bestemte størrelser af metal hjem fra en svejser, smed eller lignende, før man kunne bygge det, man gerne selv ville lave – som de fleste da også opgav hurtigt.

Men nu kan man lave den slags derhjemme fra, og man skal ikke vente på, at det bliver leveret med posten, hvor man så ser, at målene er helt forkerte.

Nu kan man indtaste ens specifikationer i ens egen 3D-printer, og så kommer det ud, som man ønsker det.

Skulle det være forkert, laver man en ny, og man kan lave mange samtidig!

Flere Nyheder